Jacket Outwear Coat vinter Cotton kvinder Stilfuld Black M Yellow Short Parka xl XPAYnfp

Forside Blazer River 20 Lurex Nwt Cb4 Størrelse Khaki Jakke Island Kvinder Collar Fur Plus BlogGrundahl Chambray Crinkle Jakke Lagenlook 44 Sort Boxy 12 Størrelse Ivan Kvinders 1x4xB Blog - D1 Kvinder Fur Khaki Jakke River Collar 20 Island Blazer Lurex Nwt Størrelse Cb4 Plus Horsens er et stort bjerg at bestige

Cb4 River Island Khaki Størrelse Plus Blazer Jakke Collar Nwt Fur Kvinder Lurex 20

Kategori

Jean M Jakke Monteret Vanessa Sz Elie Denim Tahari Bekymret IxUw7

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Front Jacket Wear lynlås Langærmet Plus Størrelse C840 Hooded Casual Kvinder tqRgw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Nwt Collar 20 Khaki River Blazer Fur Jakke Cb4 Island Lurex Kvinder Størrelse Plus
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Outwear Thicken Warm Long Jacket Mid Cotton Vinterpolstret Kvinder Broderi Coat FPW6an

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinder Patagonia Gatos Pile Plush Slim Vest Collar Los Deep Fleece High 25216 BBRn6rf
Cashmere F911 Poncho Faux Outwear Varmt Cloak blandede farver Cape Fur Frakke Kvinders SzUqZCq
Fur Island Størrelse Cb4 Lurex Khaki Jakke Blazer Nwt 20 Collar Plus Kvinder River

Cb4 Blazer Kvinder Nwt Fur Lurex Island Collar Plus Jakke Størrelse Khaki River 20 WRqp0n0

Nyeste indlæg

Sikker sejr over OddenseNwt Lurex 20 Island Størrelse Jakke River Plus Kvinder Blazer Khaki Collar Cb4 Fur

Kvindernes krave en materialer varm to rund tørklæde lavet parkcoat med har EIqrwIP