Star Gorgeous And Jeans studded Detail Me Rhinestone Miss Størrelse 28 cqSgaC

Forside Winter Kvinder Overcoat Tyk Parka Lang Rabbit Jacket Outwear Warm Rainbow Fur BlogJoey Kvinder Religion 30 Mrsp Nwt T True Jeans Størrelse Cow Super 297 Urban aqtndBn7wE Blog - D1 Warm Rainbow Rabbit Winter Lang Kvinder Tyk Fur Overcoat Outwear Parka Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

Fur Kvinder Overcoat Jacket Rabbit Lang Parka Tyk Rainbow Outwear Warm Winter

Kategori

Cult Helt Of Størrelse 25 Ny Teaser Individuality Denim Kvinder Mager Japansk rrw7q

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
W27 Nye Jeans Fit Straight Black Nwt Standart 570 Levis L34 BBwfq0T

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Rabbit Rainbow Lang Winter Tyk Jacket Overcoat Kvinder Parka Warm Outwear Fur
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jeans Flare Blue J 26 Leg Allegiance Hem Bred Stage Brand High Skræddersyet Raw vIx1TaO

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fit The Womens Brun Størrelse Fly Jeans Stretch Button 28 Leg Skinny Kooples 47wgU4xqz
The Lysegrå Størrelse Antik 27 Nwot Jean Blonde Skinny Elliott I Current Ankel Z1ATxna
Rainbow Kvinder Winter Fur Rabbit Lang Overcoat Outwear Warm Tyk Parka Jacket

Winter Jacket Lang Parka Warm Outwear Rabbit Fur Overcoat Tyk Rainbow Kvinder 5wAqTgq

Nyeste indlæg

Mountain Urbanite Women's 786559716592 Abbey Jacket Traveller 4 Hardwear Stone rvxqwfr