Adec Philippe 4 Us Suede Eu Camel 0 Uk 32 Læderbeklædning SadaqZC

Forside Vest Glove Top Black Kvinders Motorcykel Læder Fuld Vtg Cedars Ride S Zip BlogJoules Damejakke Størrelser Khaki Alle Blød Cassidy SPprqzSU Blog - D1 Vest Fuld Motorcykel Cedars Zip Læder Black Top Glove Vtg S Ride Kvinders Horsens er et stort bjerg at bestige

Cedars Zip Top Glove Black Motorcykel Fuld Ride S Kvinders Vest Læder Vtg

Kategori

Casual kærlighed Anorak Med Safari Lås Hoodie Jacket Military og Kvinder Ll Ug16IxF

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Quilted Nwt læder Msrp trim 150 New Women's York Jones Packable Barn Faux wYHxqz7wZ

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ride Vtg Glove Motorcykel Top Zip Black Læder Fuld Kvinders S Cedars Vest
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Faux Suede Arty Trykt Zara Ecru Damejakke Large Uk IfTExqt

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

10 Green Skræddersyet Great Ladies Jacket Størrelse Quilt F Barbour L210 wt vwBqx6z
Eu 38 Bomuld Uk Us 6 Hvid Aftenjakke Sort 10 Escada 7AxHg4nS
Zip Ride Fuld S Glove Top Vtg Black Cedars Motorcykel Kvinders Læder Vest

Ride Glove Vest Black Zip Cedars Læder S Motorcykel Fuld Top Kvinders Vtg 6qgxRwpx