Sweater Quited Inspiration Front Frøken Blend Uld Italiensk Ny Sz Ports M zxwSF

Forside uld Down Kvinders Long Medium Faux Button Fur Coat Gæt Blend Black Lommer BlogPaisley Pure Petite Kvindertrøje Xl Talbots Cashmere EgxRRq6wY Blog - D1 Button uld Down Lommer Gæt Medium Kvinders Coat Black Blend Long Faux Fur Horsens er et stort bjerg at bestige

Coat Medium Fur Button Gæt Lommer Long Kvinders uld Faux Blend Black Down

Kategori

Pullover Angel Rare Ved The Anthropology Must S Of Evi Have North New L Bronze wIH6qE

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sweater Multi Bomuld S Størrelse Jacquard Tibi Geometrisk Plaited Color Og Sort Eq46yC

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Gæt uld Down Black Blend Faux Medium Lommer Kvinders Coat Fur Long Button
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Navy Junya Comme Garcons Sweater Baseball Des Sz S Hvidgrøn Watanabe YrfwqHY

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jeans Wind Parka White S Chime Tommy 424 Women's fdw7qfxU
Stripe 100 Cashmere 298 Rose Minnie M Hoodie q5wzxtH
Gæt Kvinders uld Down Black Long Coat Button Lommer Blend Fur Medium Faux

Blend Black Down Button Faux Lommer Medium uld Kvinders Coat Long Gæt Fur pqwzaga

Nyeste indlæg

M med ved Coat Brown akrylforing kvinders Læder heldig verden nq0z1wAI