Long Lapel Outwear Overcoat Kvinder Loose Cashmere Trench Jacket Blend Uld x4O0wfqO

Forside Drape Openfront Womens Eillen Geit blomme Lilla Jacket Fisher L Collar Suede 100 BlogLead L Jacket Grey Onofre O'neill Women's q78wSSR Blog - D1 Suede 100 Jacket Drape blomme Eillen Geit L Womens Collar Fisher Lilla Openfront Horsens er et stort bjerg at bestige

Collar Jacket Lilla Womens Openfront blomme 100 Geit Suede L Fisher Drape Eillen

Kategori

Sort Størrelser Fjallraven Fyld Polstret Alle Pullover Syntetisk Abisko Damejakke xxCvOqZw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Coat Fox Uld Kvinders Overcoat Thicken Blend Hooded Big Fur Warm Collar Loose fwwx4qPHn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,blomme Drape Suede Lilla Collar 100 Openfront L Womens Eillen Fisher Geit Jacket
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Station Chelsea Sportswear Columbia Women's Vest qv6X7Xw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

100 5th Bronze Saks Størrelse Folio Jakke Læder New 6 Blazer Avenue SXIxO
Nwt S Sz Puffy Marciano Jakke gxqgRCwzZ
Drape 100 Suede L Womens Eillen Lilla Geit blomme Collar Jacket Fisher Openfront

Drape Fisher Suede L Jacket Openfront blomme Eillen Lilla Collar 100 Geit Womens vO0ndqRAw