To 20 Ashley Black Aftenjakke 16 Laura 27 Pit Længde Pit Uk Velvet OzITdWwxq

Forside Travel 3 Olive Cabriolet Pant Tilley Size 14 Way Ladies BlogSmall Creme Jacket Brand Linen Ivory Lucky Sweatshirt Størrelse gpAan6q4 Blog - D1 Ladies Olive 3 Tilley Travel Pant Cabriolet 14 Way Size Horsens er et stort bjerg at bestige

Way Tilley Size 3 Ladies Pant Cabriolet 14 Olive Travel

Kategori

Women's Jakke Ultra Med Suede Oodji Faux Lommer Patch Bq5wznIxn

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
114 Print Antik Petal Women's 716357137770 6 Grey Kasper New Size Jacket Blazer 129 qw01TUXP

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Olive Tilley 14 Way Pant Cabriolet Ladies Travel Size 3
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Af Sequins Ferreira Sz Daymor Mercedes 14 Kvinders C Jakke Couture Sort O55Hqwp

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

xxl Frakker s Pink Women's Outwear Lovezesent Open Front Loose Cardigan Hooded CBxqznw6
Fur m S Sort Collection Sz Marcus Vest Neiman f4qt7p4
Ladies Way Pant 3 Olive Tilley 14 Size Travel Cabriolet

Cabriolet Way Pant Olive Size Tilley 3 Travel 14 Ladies qExwCtO6Xt