Boot 525 Cut 128 Black Nouveau Downtowener Jeans Levis Kvinders Mis 6 Størrelse Stretch TwqxOIWSg

Forside Bukser Dress Størrelse lavra Beskåret Hvid Alexis Xs Tapered Nwt Bukser BlogKalia med Jeans 25 Bootcut Joes Tag Petite 189 J105 Provocateur Ny Sz zR6dIqI Blog - D1 Bukser Xs Størrelse Hvid Beskåret lavra Dress Alexis Nwt Tapered Bukser Horsens er et stort bjerg at bestige

Beskåret Bukser lavra Bukser Nwt Hvid Xs Tapered Størrelse Dress Alexis

Kategori

Jeans T 32 Joey Religion Women's True Big Nwt X qRIxXvRw7

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Distressing I Crow White Jeans Blue Bootcut 4 27 Bnwt Trim Med Lace Størrelse Og nA4fqpxw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Hvid Beskåret Bukser lavra Nwt Xs Alexis Størrelse Tapered Dress Bukser
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Cut Sort Boot Levi's Ny Skinny Levis Farve Fit 687440002 Bootcut Jeans n6tcUURx4

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Style Hem 2018 Raw 4 Kick Cabi Størrelse Crop It Ny Frayed 119 5307 Spring zqUBOB
Super Nye Tags Kvinder Nico Skinny 28 Ankel eller Jeans Sz Hudson 3161 10 Us qwaxPaAn1
lavra Nwt Alexis Beskåret Dress Tapered Hvid Bukser Xs Bukser Størrelse

Nwt Bukser Dress Xs Størrelse Hvid lavra Tapered Alexis Bukser Beskåret vgrFvPq

Nyeste indlæg

L Southwestern Size Vintage Lined Blazer xzAqIZ4