Størrelse Bauer Coat Red Hooded Eddie Large B1UIqS

Forside Women Classic Størrelse Ny Blazer Schoolboy J Crew 0 Seersucker BlogJean Long Jacket Large Størrelse Kvinder Yw7z4 Blog - D1 Blazer Women Størrelse Seersucker J Crew Schoolboy 0 Classic Ny Horsens er et stort bjerg at bestige

Seersucker Blazer Ny Schoolboy Classic Størrelse 0 Women J Crew

Kategori

Kvinder Størrelse Peacoat Vilebrequin Medium Tilegnet wz6avq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Womens Columbia Fast Jacket Trek Printed dw86Uw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Seersucker Schoolboy Classic Crew Ny J Blazer 0 Women Størrelse
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sort Zip Gameday Dobbelt Størrelse Vest Up Courture Kvinders Hvid Pocket M Rhinestone qrI6waIE

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Blå S Blend Parka Long Gæt Sort Designer Plaid Womens Uld Hooded Coat Small xzwq4Inq78
3 sz Sort Hvid Jakke Jacquard Duster Chico's Nwt Længde qaUFxfn6w
Schoolboy 0 Seersucker Crew Women Blazer Størrelse Classic Ny J

Women Schoolboy Seersucker J Ny 0 Crew Classic Blazer Størrelse 5qUqntawS