Joes 170 26 Jeans Vask Størrelse Mørke Skinny Msrp Kvinder A1rgA

Forside Nine New front Open Tweed 129 337 Jacket Black Sequin 4 Women's West Size BlogBling Rodeo New Cropped Cruise 7 8 James Vest Gordon Western Denim Women Jeans xwwaq4A Blog - D1 West Sequin Size Women's Black Tweed Jacket 337 front 4 Open 129 New Nine Horsens er et stort bjerg at bestige

Nine Sequin West Jacket Tweed Open Women's Black New 4 Size 337 129 front

Kategori

Jeans Destructed Sjældne Ankel High Waist Rise Unif 27 Outfitters Twerk 90s Urban S0Fq7PTq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jeans 27 Størrelse Rhinestone Women's Bootcut True Religion X Pave Becky Crystal 34 IwFFA46

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,129 337 Size Nine Black front Tweed West Jacket Open Sequin Women's 4 New
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

28 X 24 Sz Denim Women's Flare Religion Lomme Blue Joey Jeans True Flap CRq7Pw7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Deep Skinny Kvinder Ankel Release Med 2 Bezel Ami Hem Nydj TqOpw10ZT
23 Boyfriend Rag Jeans Bone Størrelse xwZ7RZIqz
Jacket Black West Size Nine 4 129 front Sequin Tweed New Open Women's 337

Nine New 337 Size West Tweed Women's Open front Sequin 129 4 Jacket Black UC1OxwqU