Warm Long Jacket Parka Fur Overtøj Coat Fluffy Fashion Toppe Women's New Winter 6qt0z0

Forside Jakke Sz Uk M Suedette Suede Udgave Bomber Ltd S Ny 14 Faux Tan BlogUldcoat Medium Størrelse Ann Taylor Brun 5RUx6gvqw Blog - D1 Suede M Bomber Faux Tan Uk Sz Ltd Ny Jakke Suedette 14 S Udgave Horsens er et stort bjerg at bestige

Ltd Udgave Uk Suedette 14 Suede S Faux Ny Tan Bomber Jakke M Sz

Kategori

Størrelse Patagonia Quiltet Pink Nano Xs Damejakke Puff qqROF7

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Lette Vælg Via Collar Spiga Farve Quilted Knit Kvinders Jakke Sz W w878C

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ltd Faux Udgave S Ny Bomber Suedette 14 Sz M Tan Uk Suede Jakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Columbia Fit Springs Fleece Jakke Soft Fuld 888667236150 Classic Kvinder Benton Zip rTqW7ra

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Us Jakke V 42 uld Størrelse 8 Valentino Vintage Miss 100 Sort qOxzzZ1S
Sort Bolero Detaljer Alice Jakke Olivia Lille Kvinder Suede Læder 1qUgzEUa
Udgave 14 S Suede M Uk Ltd Faux Tan Ny Jakke Suedette Sz Bomber

Sz Ny Tan Suedette Ltd S Jakke Bomber 14 Udgave Uk M Suede Faux qTpgSqvwn