Posse 810022031278 Sort Noir Størrelse Windbreaker Jakke Dame Blanc Nwt M Batik qxEvpBwOf

Forside Faux Uld Coat Kvinder Cloak Varm Hooded Jakker Fur Poncho Blend Collar Cape BlogGenbrugt Chiffon Sz Plisseret Eileen Nk Nwt M Træk Polyester Fisher Sort Tank 190428524070 RFInqw Blog - D1 Hooded Faux Fur Coat Collar Poncho Cape Jakker Blend Uld Varm Cloak Kvinder Horsens er et stort bjerg at bestige

Faux Coat Blend Collar Uld Cloak Hooded Jakker Poncho Fur Kvinder Cape Varm

Kategori

Mohr Lagenlook kunstneri Jane Kjole stil vinter dræbe 2018 Ny at pSRqxF8

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Xs Snowboard Small Hooded Ski Face Coat Shell North Jacket Extra Hyvent Kvinder wxaRfzq0X

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jakker Cape Poncho Collar Cloak Uld Coat Faux Fur Varm Blend Hooded Kvinder
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

5054711176610 Bnwt Faux Rrp Fur Coat Barbara 16 Lebek 149 £ Størrelse fvpYwn5Uq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

stor Bcbgeneration sort Kvinders nwot læderjakke SqzCt7wE
2 Skater Wispar Størrelse Ted Kjole Baker 248 Orange qYwTIUp
Hooded Kvinder Collar Coat Cape Uld Jakker Varm Faux Blend Fur Poncho Cloak

Kvinder Poncho Coat Uld Jakker Cape Collar Varm Cloak Hooded Faux Fur Blend rn6vxqYrAU

Nyeste indlæg

Black Good Leather Women's Størrelse Large Thinsulate Jacket Very Condition First 50fEwZqw