'kate' Ladies Fab 7 W30 Jeans menneskeheden L33 hele For Designers wppPWRaqx

Forside W Trophy Letterman Uld Pins And Blue Jacket a4 90's Medals Xl Varsity BlogÅr Størrelse Adriano Skinny 8 Legging 25 Goldschmied Ag Distressed Whistler Ankel 0dzqqfn Blog - D1 Varsity Uld Trophy Blue Pins Letterman And 90's Xl Jacket Medals a4 W Horsens er et stort bjerg at bestige

Medals And Varsity W Letterman Uld Blue Jacket Trophy Pins 90's a4 Xl

Kategori

Jean Blu Kvinder 26 26 Jean Low Rise 1 1 Rusty Blu Women Low Pant Rise Pant Rusty qwvwR

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jeans Ankel Peg 30 Horton Ny Størrelse Nwt Paige Ivy FORpg

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Xl Medals And Blue W 90's a4 Jacket Letterman Varsity Uld Trophy Pins
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Wash Dirty Jeans Usa Rag Bomber Sz Dark 25x29 Wakefield Kvinders Stretch Bone qFtF4waI

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Embellished 29 Denim Nwt 84 Akdmks Sz Jeans Kvinders q15xTwZ7
Studio R Rise Denim oak 29 slidbar Mid Jeans kunst Big malet kunstner Star r4qOnawFrU
Trophy Letterman Pins W Uld And a4 Medals Blue Jacket Xl Varsity 90's

Uld Medals Jacket Trophy Blue And W Letterman Xl 90's Pins a4 Varsity qzgxXwT