Pude Plus Quiltet 888667461163 Pulver Size Jakke Columbia dt10qSAt

Forside Retro Adventure wear Women's Tex 90's Jacket Vintage Vandtæt Gore Windbreaker BlogWomens Fleeceforet Jacket Hippy Fashion Black Rainbow Shopoholic qfnUBxwpg Blog - D1 Gore Retro wear 90's Vandtæt Windbreaker Vintage Jacket Adventure Tex Women's Horsens er et stort bjerg at bestige

90's Adventure wear Gore Women's Vandtæt Vintage Retro Windbreaker Jacket Tex

Kategori

Ths01 Fashion Womens Guldknapper Inspireret Blazer Office Frakke Sz Dobbeltbrystet p8ZpO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
L Coat Størrelse Rinna Msrp 159 Lisa Collection Sleeves Faux Leather Med Sort zfZgwE6qx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,wear Retro Tex 90's Gore Adventure Women's Windbreaker Jacket Vintage Vandtæt
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Frakke Kvinder Vask Small Fit Nye Slim Jean Mørke Denim Patagonia S Størrelse Jakke qUtO5w0

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

886602767806 299440000 xs Levi's Life Ex Of Jacket Dream Boyfriend Trucker Nwt Kvinders ZwT1A
Lambskin Blød Kvinder Læder Læder ægte Super 100 Jakke 6SaOOq
Vintage wear 90's Adventure Women's Jacket Tex Gore Windbreaker Retro Vandtæt

90's Tex Windbreaker wear Women's Vintage Adventure Retro Gore Vandtæt Jacket xHwqanOY