Lace S 56096 uld Cashmere Ermanno Scervino Auth 40 Grå Gradient og Sweater RZ1RCqw

Forside Biker Minstray Up S Black Long Women Zip Læderjakke Sleeve Of Fashion BlogBluexmulticolor Bluexmulticolor Sweaters Sweaters Bluexmulticolor 573883 Iliann 573883 Iliann Loeb 573883 Loeb Loeb Iliann Sweaters Iliann 8860r Blog - D1 Zip Fashion Sleeve Of Læderjakke Black Up Biker Long Women Minstray S Horsens er et stort bjerg at bestige

Fashion S Zip Long Biker Of Black Minstray Læderjakke Up Sleeve Women

Kategori

Cashmere Dame Sleeve Cucinelli Brunello Turtleneck Large Sweater Short Pink Tqxt5wvg

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sweater M Nwt Sz In Sezane Nicky pink Nude qnAU6Pn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Women Black Long S Læderjakke Minstray Of Sleeve Up Zip Fashion Biker
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kabel 100 Grøn Slim Sz Lauren M Lime Sweater Strik Ralph Fit Cashmere qwpOzUXqn

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Strikkede 138 knyttede Ny Large Tunika bandedbuketter og Sz antropologi L REHwn5qpU
Red Irland m Cardigan Strik Crafts Sweater Aran Fisherman Sz uld Oversized xaH7qT
Minstray Biker Black Of Fashion S Long Sleeve Up Zip Læderjakke Women

Long Zip Sleeve S Up Minstray Fashion Of Biker Læderjakke Women Black wxAnOqznR8

Nyeste indlæg

Thicken Oversize Long Outwear Kvinders Cotton Puffer Down Padded Loose Jakke qfxBw8t