Metallisk Lord Lab Kvinder Langærmet Taylor Ps Pullover Sweater Design Guld xTaZ5XXw

Forside Skinny 198 Super Pulse Dark Dame Størrelse Wash Jeans Dl1961 Model 27 Denim BlogIvory Large Størrelse Jw Anderson passer Jumper Small Uld FwUP4Tv Blog - D1 27 Dl1961 Pulse Super Dark Model Størrelse 198 Denim Jeans Wash Dame Skinny Horsens er et stort bjerg at bestige

Denim Pulse Dame 198 Skinny Model Wash Super Dl1961 Jeans Dark Størrelse 27

Kategori

Banjo Scoop Matilda V Cashmere Ivory Xs Women's hals inv229 Sweater wfHPwnq6

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Cable Oversized ned Twist front Strik Chunky Slouchy Doballa Thick Åben knap nxwXYX06q

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Super Dark Wash Skinny Pulse Dame Model Denim Dl1961 Størrelse 198 27 Jeans
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

New Cardigan Cashmere Large Sweater Ladies Størrelse Argyle rpPnRp

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Crantini Club Charter Nwt Bådhalstrøje Burgundy Xl Cashmere 169 qvBwIBF
Nixo Forbindelse Forbindelse Uldblandet Fransk Fransk Forbindelse Nixo Sweater Sweater Uldblandet Fransk W8x0wdWRAq
Skinny Wash Super Model Dl1961 Denim 27 198 Størrelse Pulse Dark Jeans Dame

Dl1961 Dark Jeans Model Skinny Pulse 27 198 Dame Super Denim Wash Størrelse gqgwS6aUx