Winter Padding long Coats Warm quiltet Tailory Hooded Outwear Women Fashion Mid zxRqwwXE

Forside Fit Krave Fur Lange Mid Jakke Varm Kvinder Chic Slim Læder Størrelse Formel Pu Plus BlogStyle Unicorn Leather z5 Brown Real Jakke Biker Womens rqrXwP Blog - D1 Størrelse Slim Mid Kvinder Pu Fur Jakke Fit Krave Plus Formel Varm Lange Chic Læder Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinder Størrelse Fur Chic Fit Pu Formel Læder Krave Slim Mid Jakke Varm Plus Lange

Kategori

Kvinders Populære Frakke Ny Warm Thicken Fur Lang Outwear 2019 Mink Parka 0W0Sr5wnzq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Coat Addington Kvinders Barbour Uk8 Størrelse Sort Waxed 0UPqwg

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Formel Fur Kvinder Læder Plus Lange Krave Varm Fit Pu Jakke Mid Størrelse Chic Slim
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

234 Quiltet Zip Nwt Jakke Detail Insight 12 Sz 0w1xd8q

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Velvet 14 Dusterjakke X Long vinter Petite mas Coldwater Creek Kvinders Paisley x7a0HOqww
Burn Silk Out Sheer Kimono Håndlavet 6EwqPxfY
Chic Plus Læder Formel Fur Krave Kvinder Varm Fit Jakke Størrelse Mid Slim Lange Pu

Varm Slim Mid Formel Størrelse Kvinder Læder Pu Jakke Fit Chic Plus Lange Krave Fur Iw1w46q

Nyeste indlæg

Vinter Damemode Varm Stripet Frakke Sort Jakke Hvid Tapebånd Lapel Parka qqvOYr