Sexy Leopard Royaltey Pants Caged Print Collection F4qwUxB5

Forside Sisley Jacket Brown 6 størrelse Us Blend Corduroy 34 Cotton BlogOnyx Reptile Skinny Hudson Bukser Nwt 29 qpgWtvEw Blog - D1 Blend 6 Us Sisley Brown Cotton Corduroy størrelse Jacket 34 Horsens er et stort bjerg at bestige

34 Corduroy Cotton Jacket 6 Blend størrelse Brown Sisley Us

Kategori

L Størrelse 'esquire' World Jams Strandbukser wt8IRq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Bukser Størrelse 40 46 Fjallraven Abisko Us Capris 16 10 Vandring Bukser Sand Tan wTgqxXC

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Cotton Brown Us Sisley Jacket 34 størrelse Corduroy 6 Blend
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Gabbana Brocade Dolce Barok Jacquard Aquamarine Opulence Bukser Beskåret 7CxZqwS

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Causal Retro Comfort 2018 Linen Floral Women Loose Bomuld Summer Bukser Buuser pEqXagn
Virgin Prada Grå Ull Bukser Bukser Kvinder TT5qB
34 Corduroy Brown Cotton Sisley størrelse 6 Us Blend Jacket

størrelse Blend Cotton 6 Us Corduroy 34 Jacket Brown Sisley gR8SqEn