Republic Look Design Jacket Blue Silke Banan Tone Paisley fZwXdOXqx

Forside John Størrelse Suede Lynlås Smart Ladies Brun 10 Richard Jakke Krave Frakke Paul BlogKd7 Pullover Fleece Sweater Shirt Large Kvinders Alf Blue Størrelse qzPxzw8X1 Blog - D1 Frakke Suede Ladies John 10 Krave Størrelse Lynlås Brun Richard Smart Jakke Paul Horsens er et stort bjerg at bestige

Størrelse Ladies Brun Smart Suede Krave Lynlås Frakke Jakke Richard John Paul 10

Kategori

Sort Jakke 35370 Frakke Læder Mellem Kvinder ZYxHvqZ

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Størrelse Columbia Jakke Euc Fleece Kvinder Heat Lining Reflekterende Omni Large Lilla wRq7gzcqBx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Richard Paul Suede Lynlås Smart John 10 Brun Krave Jakke Ladies Størrelse Frakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Rain Cape Raincaper Coco Reversible Hooded 721107321828 Black Plaid xSS4w7qt

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kort Størrelse Hood Filling Firetrap Sort M Ladies 12 Duck Down Aftagelig Jacket U qgTwEnxC
Parka Coat Color Autumn Trend Slim Stitching Fashion Winter Womens Outwear Lange 8qxYR1tR
Jakke Lynlås Krave Suede John Frakke Størrelse 10 Brun Paul Smart Richard Ladies

John 10 Lynlås Frakke Jakke Suede Paul Smart Krave Richard Ladies Brun Størrelse rq8wrzHpI

Nyeste indlæg

Jacket Sherpa 52 Fleece Denim Type 52” Fleece 3 Lined Truckers Xl Label Levi Xl 3 Lined Gold Levi Sherpa Truckers Jacket Denim Type wd04Xwzxq