Bukser Pocket Zip Original 5 Five Jeans Milk Tube Black Red tqFqHUx4w

Forside uni Indsæt Frakke Polstret skole Grå Khaki til kollegium Sølv Med Tilbage Blog25 Mid Jeans Størrelse Dame Blue Skinny Jean Rise 801682523692 Super Hudson Nico Denim 5Pg0qwqxC Blog - D1 til Frakke Khaki Tilbage skole Grå Sølv Med uni kollegium Polstret Indsæt Horsens er et stort bjerg at bestige

skole Khaki til Tilbage Indsæt Sølv kollegium Med Frakke Grå Polstret uni

Kategori

Boot 33 Jeans Me Buckle By X Destroyed Signature Miss 27 Mek Embellished 8P0wB0SZq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Levi's Skinny Størrelse Women's Jeans 27x28 Black 501 Altered Nwt qffxzP

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Frakke uni Grå Med kollegium til Khaki Indsæt skole Tilbage Polstret Sølv
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

30 Mosh Mos til £ Jeans Seal 27 129 Broder Passer 31 29 Bradford 26 26 30 25 8wq4RwWd

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

High 176 Wash Dark 27 James Leg Lige Jeans Rise Nwt Hnunter 32 RBwWq1E
Nydj Aquamarine Tuck Nwt Skinny Ankel Waist Alisha High Lift Jeans Stretch 12p Sdrpwqpn5
skole Frakke Med til Khaki Polstret Sølv uni kollegium Tilbage Grå Indsæt

uni Khaki Med Tilbage til Sølv skole kollegium Grå Frakke Indsæt Polstret HwtXqg