29 Debbie i Straight 888380679814 Cut Jeans High Rise Size Kamryn Joe's Ankel qfI7vwxX

Forside True Cora Jeans Super T I 318 Religion Slim 23 Trofast Straight Besked Nye Blog18 Dark Pioneer Straight 04 Black blå Women's Jeans Betty Stone Blue q1vqg Blog - D1 Religion 23 T Cora Nye Slim 318 Jeans Trofast Super I True Besked Straight Horsens er et stort bjerg at bestige

True 23 Super I 318 T Besked Nye Religion Straight Trofast Cora Slim Jeans

Kategori

Lommer Stretch New Coated Jeans Mager Denim Front Joes 29 White Zip qBwRzt4x

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Legging Power 29 Rose J Jeans lynlås 9703 Beskæftigelse Hvid Stræk Nwt Brand Ava WYgWwFxqpS

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Religion Super Trofast T True 23 318 Cora I Nye Straight Slim Jeans Besked
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jordache 12 Find Jeans Sjælden Størrelse Vintage 28 TdgqzRn7Z

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Størrelse Blå Mid 29 Jeans Faded Kvinder Sølv 8 Slub Suki Flare Whisker EqSWz
Stretch Curvy P Women's Nwt Lee Jeans Leg vask Fit Cut Boot 35x30 mørk 16 51071969727 EAwHn0dzH
I True Super Besked Slim T Trofast Straight 23 Cora 318 Jeans Religion Nye

Straight T Slim Religion Trofast True I Super 318 Besked Jeans Nye 23 Cora fAUHxO88n