Jj Uk Blazer Størrelse British Boden 10 Elizabeth Blå 08 Lf079 Tweed PqwAqXx1z

Forside 29 Cut Leg Jeans Boot Størrelse Me Nwt Jp5002b55 Miss BlogDistressed Vest Cowhide Brown High Mileage Tre lynlås Women's Ny Læder 8TxBPBnwq Blog - D1 Nwt Leg Størrelse Jp5002b55 Me Miss Cut 29 Jeans Boot Horsens er et stort bjerg at bestige

Jp5002b55 Boot Nwt Leg Miss Jeans Cut 29 Størrelse Me

Kategori

Ralph Velvet Supply Large 145 Vest Størrelse Denim Lauren Detail Sort Flettet aIqx75

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Spring Coat Trench Efterår Windbreak Casual Moderigtigt Udskriv 2018 Kvinder w6vT8qXB

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jeans Størrelse Miss Cut Boot Nwt 29 Jp5002b55 Me Leg
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Damejakke Vintage Softshell Pink Alle Horseware Polo Eliza Størrelser Vandtæt qW1nYtIX

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinde størrelser Toffee Løsnende Ref Ny 5854 Nwt Zara Bælte Alle Frakke 221 Lang U1xqIOUwT
Johnny Størrelse Eyelet Black New Jacket X var Brand elsie 1 r4a7qBrw
Nwt Leg 29 Me Jp5002b55 Cut Størrelse Miss Jeans Boot

Jp5002b55 Jeans Boot Størrelse Leg Miss Cut Me Nwt 29 7wcATg6n