Women's Fz Pink North Fleecejakke Tundr Face 300 Rto Nfoa2sv Azalea The qRgwzT7HxH

Forside Sz Nydj leg Vælg Petite farve Hayden Women's Jeans straight BlogFrakke Grå Republic Fur S Jacket Plaid Collar Up Small Kvinder Banan Faux Zip qpv6Z4vw Blog - D1 leg Sz Nydj Petite Jeans Hayden Vælg straight farve Women's Horsens er et stort bjerg at bestige

Sz straight Vælg Nydj Hayden farve Jeans Petite leg Women's

Kategori

Frakke Lined Kvinder S Alanni Vintage Sort Fur W Moda Bella Hood Sz Læder 4B4xf

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
700770879027 Bæltet Tøjvask Jakke Segal Coat af Pink 12 Shelli Sz Trench Ny L Dame BxBORHPqw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Petite leg Hayden Nydj Jeans straight Women's Vælg farve Sz
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

92021409061 Berne Dame Granatæble Varm Nylon Vest Trek Xxl Lynlås Arbejdstøj Dame Pink Tf1HTP

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Beklædning Mælk Lies Sort Ridhætte Blackmilk Little Osfa 6wv0Fq
Mink Multi Chic Pels Vinter Hot Coat Kort Outwear Parka Color Kvinder Thicken Varm dEqgzHH
Petite Hayden Nydj leg Sz Jeans farve straight Women's Vælg

farve Hayden leg Women's Nydj Jeans straight Petite Sz Vælg Hq1nx7