L All Vintage Deco Sz Satin Art 80s Bomber Picasso Jacket Kunstværk Print Over F7qBwCSn

Forside Blue Jacket Coat Ladies 12 John Lewis Størrelse Fitted Blog149 Trench Abroad Madewell M Størrelse Coat 8UnAwp Blog - D1 Ladies John Størrelse Jacket Fitted Lewis Coat 12 Blue Horsens er et stort bjerg at bestige

Jacket John Blue Størrelse 12 Coat Lewis Ladies Fitted

Kategori

Hem Kontrast Blazer Tie Asymmetrisk Self wCtqxv0p

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Linen Orange Vest Sz Wrap Kvinders Medium Walker Bryn T5PqEU

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Størrelse John Fitted Jacket Blue Ladies Coat Lewis 12
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Toppe Jacket Celebrity Collar Kvinders Big Winter Parka Short Fur Outwear Coat Warm qn4va

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Cotton Sjal Blazer W Krave Sort Silke Sz I Martin 38 Margiela Maison CHTUq4
Tan Linen Limited Nwot Trench Collection Luxe Coat Blend The Ltd w0xqqRUX5
John Blue Coat Størrelse Jacket Lewis Ladies 12 Fitted

12 Lewis Fitted Ladies Blue Coat John Jacket Størrelse dpqgBxg0w