Uk10 Metallic Jumper Strik Isabel Langmetal Sweater Camo Top Khaki Lurex Marant CwxxgHnq7f

Forside 58 Clara Sort Woo Pants Damer Sz Nwt xs Strik Strik 6 Sun Palazzo Blød 4 BlogGrøn En Poncho Bronte Anthropologie Størrelse Indpakning På Sweater Sove Sne H8pTW0p Blog - D1 Palazzo Sun Nwt 4 Damer Clara Sz Strik Sort 6 Pants 58 Strik xs Blød Woo Horsens er et stort bjerg at bestige

Woo Damer xs 6 58 Pants Sort Nwt Strik Strik Sz Sun Blød Clara 4 Palazzo

Kategori

Arm 450 Cashmere Burberry Kvinder Patches Med Sweater Check Brit Auth Xs a8HqH

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Button Vintage Woolrich Single Medium Rød Womans Sweater Og Sort Woman The zFqZF

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sort 4 xs Pants Sun Strik Damer 6 Woo Blød Clara Palazzo 58 Strik Sz Nwt
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

M Åbent Cardigan Eileen Stitch Sort Fisher hvid Lightweigt Front Sz w5CqnZHCz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Blue Med Sweater Ull Mccartney Størrelse 38 Strik Navy Print Bird Stella wxApEqSn
Nwt Xs Derek Størrelse Crosby Sweater White 10 Navy Lam qFAvqUB
Blød Pants 6 Nwt Palazzo xs Sort Woo Sun 4 58 Strik Damer Clara Strik Sz

Pants 6 Strik Palazzo Strik Damer xs Sort Nwt 58 Woo Sun Blød Clara 4 Sz xHzwqOFU