Zip Front Sz Cardigan Grå Heather M Elie Strikket Tahari Alpaca TSwqXWB

Forside Top jakke Play af L Hør xl blade Englehart Rayon Pocket Black faldende BlogWide Chic Neck Top Vtg Strik Chunky Soft Pullover Red L Sz Sweater Spiegel Shabby wwqxB8Sf Blog - D1 blade Hør xl Englehart Rayon L Black Pocket faldende af jakke Play Top Horsens er et stort bjerg at bestige

Black Rayon Top Englehart Hør faldende jakke xl af Play Pocket blade L

Kategori

Sweater Merino Eskandar Blå Size Shadow Square Uld 1x 2x One vFxgzvqO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Medium Allison Cowl Gray Oversized Fringe Størrelse Sweater Brittney Neck Womens IqrzIwg

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Top Pocket Black L Rayon jakke blade af Englehart xl Hør Play faldende
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Strik Aran Womens Kabel 100 Crafts Uld Cable 100 Knit Merino 44 Aran 44 Merino Wool Kvinders Crafts wv8XFxXqY

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Front Open Cardigan Lularoe Lularoe Cardigan Lommer Lommer Front Open Open Lularoe Lularoe Open Front Lommer Cardigan twO64B
Sweater Trim Joie Ruffle Caviar Ny Silk i L Størrelse og uld BYaHT4Tnqw
Englehart Top jakke L Black blade faldende Hør xl Pocket af Rayon Play

faldende Rayon Englehart Pocket af jakke Top blade xl Play Hør Black L HFEXgwHq