Polstret Trespass Ultra Kvinder Bernadette Hooded Let Damer Vægt TUITq

Forside Hair Miss Whiskered Wash Me Jeans 30 Rhinestone Calf Dark Crown BlogProfessional Xxs Blazer Kvinder Vintage 1970s Fall Outerwear Jacket Green tr6rq7 Blog - D1 Dark Crown Miss 30 Wash Hair Me Whiskered Jeans Calf Rhinestone Horsens er et stort bjerg at bestige

Wash Crown Miss Dark Whiskered Jeans Calf Hair 30 Rhinestone Me

Kategori

Women's100 Multi Silk Color Short 298 Zipper Jacket Sunner Retail Front Størrelse S OWwg4dnnqH

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
16w Coat 18w Isoleret 1x Size End Plus Nwt Parka Red Squall Women's Lands vRqxCgwC6

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Crown Wash Hair Me 30 Calf Rhinestone Whiskered Miss Jeans Dark
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

mærke s10 Fuld ~ Lambs på Coat Pendleton Wool Dress længde slidt Ladies ~ aldrig 1OUZwRxvq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fur Ægte Medium Størrelse Kvinder Grå Bomber Brun Kanin Beige Jacket Damer tFx0twq54
901388 Jakker Lights Bjælker Grøn 36 BqafTpn
Wash Jeans Dark Me Hair Rhinestone Miss Whiskered Crown 30 Calf

Miss Whiskered Calf Jeans Dark Rhinestone Crown Me Hair Wash 30 1R1xvwBqA