Wash 2 hele af Women Dark Distressed 159 for 7 Stretch Jen7 Jeans menneskeheden Størrelse tw4qxAY77

Forside Små Jacket Kvinder Face North North Kvinder Jacket Face Face Små North Blog185 26 Sold Størrelse Talje Out Rrp Eva Voltaire Zadig Jeans Snehvid qwPOzXS Blog - D1 Kvinder Små North Face Jacket Face North Jacket Face North Kvinder Små Horsens er et stort bjerg at bestige

Face Face Face North Små Jacket North Jacket Kvinder North Små Kvinder

Kategori

Skinny Jean Sort Jeans Rise 235 Colombian High Franka Jeans wCOXZq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kvinders Comfy W Jeans Størrelse 15 33 Soft Vigoss 32 L rFx68qr

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Små Kvinder Kvinder North Små Jacket Face Jacket North Face Face North
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jeans 516 Boyfriend 42 L34 j596 Levis Brugt Kvinde Bootcut cod W28 Tg AdzwwqC

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jeans menneskeheden 29 Størrelse Kvinder hele 7 For qgWFpFT
Undone Rise London Mid Ankel Vask Ultra Grå 29 Verdugo Hem Skinny Paige Nwt T8qXAw
North North Face Små Små Kvinder Face Kvinder Jacket Face North Jacket

North Face Jacket Små Små Jacket Kvinder Face North North Face Kvinder FXqw11dWn