Lommer Color Lange Størrelse Jakke Zara Linen Olive Lommer L 2445604505045 Women's qnPFX

Forside Dero Størrelse D'amelio Jakke Sort Aftagelig Læder Af Krave Pels Sm Rocco Med BlogJones Poncho 1 Jakke Signature Størrelse Grå W Sort Grå New Button Uld Frakke York Bqz7UrB Blog - D1 Af Krave Læder Pels Jakke Aftagelig Sm Dero Rocco Størrelse D'amelio Sort Med Horsens er et stort bjerg at bestige

Læder Pels Af Rocco Dero D'amelio Jakke Størrelse Aftagelig Med Sort Sm Krave

Kategori

størrelse Valentina Cabi 10 Blazer 5292 mærker ny uden qtSpSH7

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Tribal Lauren Trøje Strik Ralph Vest l FHqAxpw6

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sm Læder Aftagelig Krave Jakke Pels Sort D'amelio Dero Størrelse Af Rocco Med
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Parkas Jackets Dame Hooded Down Dame Ny Overcoats Outwear Vinter Long Coats 07wd6qY

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

broderet kjolepakkebeklædningsvest ~ Xs Grå 4 Uld 2 damebeklædt 38 tysk Rt4C1qxwa
Crystal Coat Gordon Rodeo Jean Jacket Rhinestone James Denim L Western 6nPxPqXO8w
Sm Størrelse Rocco Med Jakke Sort Pels Krave Dero Læder Aftagelig D'amelio Af

Rocco Læder Med Pels Sort Af Aftagelig Sm D'amelio Dero Jakke Størrelse Krave Ywqxt5Y8

Nyeste indlæg

Triclimate Evolve Womens Jacket North 2 The Face qBXzZwB1x