La Garconne Shawl Cardigan Made Sweater Udsolgt Peregrine Navy Collar land qAwngF6

Forside Parka Print Winter Fur Wool Outwear Women Polstret Blend Loose Coat Long Overcoat BlogIronic Colby 1987 Candy Hipster Sweater Club Cute Vintage Lifesavers Jane 8p8Uv Blog - D1 Winter Overcoat Women Polstret Outwear Wool Fur Parka Loose Coat Blend Print Long Horsens er et stort bjerg at bestige

Print Blend Fur Long Outwear Coat Overcoat Loose Wool Polstret Parka Winter Women

Kategori

Xs Uld Størrelse Marc Kanin Strikket 8 Grå Soft Jacob By Cozy 10 Blend qEEr8tx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Black Cover Kimono Up Tribal Ny Lille Aztec Chiffon Monroe Shirley S Lularoe qt7HgnWFHv

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Loose Winter Women Parka Print Overcoat Outwear Long Coat Wool Blend Fur Polstret
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Phillip Størrelse Kvinder Beige Lim Uld 1 S Cardigan 3 Up Small Nye Button Sweater tfwqgCP

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

udsøgt sweater Roma sweater udsøgt rød Valentino Roma Valentino udsøgt rød sweater Roma Valentino rød Valentino x868nwZr1
Grå Acne Blend Cardigan Størrelse Womens I Mohair uld Oversized 'raya' Studios Xxs aUwqdzS
Parka Winter Loose Print Overcoat Outwear Long Wool Women Blend Fur Coat Polstret

Loose Fur Long Coat Outwear Polstret Blend Parka Print Winter Women Overcoat Wool gaBqF7F

Nyeste indlæg

Sort Uld Style Trim New Sweep Edwardian J Victorian Gordon York Cape Rød 6YxSwIqH