Jacket Fur Faux Kvinder Zip Black Marc c227 Paloma Kvinder 6 Up Moto New York vqYYw0g8

Forside Plus Sz Straight Shaping Vælg Levi Jeans Kvinders 314 sz farve BlogParka Varm Lange Lining Luksus Collar Læder Fur Lam Ny Kvinder Fox Ægte aHzH8 Blog - D1 Sz Kvinders Vælg Shaping Straight sz Plus Levi farve 314 Jeans Horsens er et stort bjerg at bestige

Shaping Jeans Levi Sz Plus Kvinders sz Straight Vælg 314 farve

Kategori

Soft Designer Wj015 Kvinder Jakke Wear Lambskin Ægte Læder Splinterny Til zw05Y5q

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Turquois Kari Kvinders Multisport Tove Traa Down Xs Nwt Jacket Midlayer xfHnFqXnZ

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,314 Shaping Vælg sz farve Plus Jeans Levi Sz Kvinders Straight
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Coyote Kører Uptown Extreme Down Coat Marc Trim Kold Xlarge Små Andrew Gloss gqtvp

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Black Avenue Saks Pea Størrelse Frakke Vintage Femte Lille H7xqg
27 plus Plus L152 Jacket Læder Women's Scully Fringe Suede wXxpqB780
sz Kvinders Shaping Straight Sz Levi Jeans Vælg Plus farve 314

Vælg sz Shaping Kvinders Plus Levi farve Straight 314 Sz Jeans vq70fxnP