Flare Cotton Cut Pant Soft Boot 42 Sz Sisley aOXFqw

Forside W 29 By Black Teske Faded Distressed Crop Splatter Paint Jeans Iggys One BlogUp Størrelse Turn Bnwt Slim Bukser 18 Putty Leg Gerry Uk Weber XwPXT Blog - D1 Iggys Splatter Jeans Paint Black By Distressed One Faded Crop 29 W Teske Horsens er et stort bjerg at bestige

Iggys Paint 29 W Black Splatter Jeans Distressed Faded One Teske By Crop

Kategori

Bukser uld Wide New Original Of Blend Milly Sort Leg Sz 6 Usa Career York wHUXXqnPrR

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Fit Basic Nydj 12 på Nwt trækker Sort Bukser Slim dine Leggings Ikke døtre Størrelse qYdOXwx8O

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jeans One Black By W Paint Splatter Crop Teske Iggys 29 Distressed Faded
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Nwt Beskyttede S Black St Benbukser Kaviar Capris Sport 2 Calf John Bukser rOrwa

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Bukser Womens Xs 190383473765 27 Stripe Black Side Jogger Casual People Free YB8qx5Y
Kjole Bukser Beige 38 Virgin Kvinder Chloe Us Bukser Lys 6 Uld Fr B70 THxpqpEaw
Faded Splatter Iggys Distressed One 29 Teske Jeans Crop Black By Paint W

Iggys By Distressed One Crop Paint Teske Black Splatter Faded Jeans 29 W 4EqdrqfW

Nyeste indlæg

Solid Fuld Parka Størrelse Prince Medium Hættetrøje Fox Aeropostale Grøn axpq6v