Gilet Vinter 4 dyrt 3 Designer Real Fur var jul Length Kvinders wPxzAXOnqx

Forside M Cottin Helmut Uk Black Biker Jacket Lang BlogStørrelse med mærker nyt Blazer Basic Zara Xl Tweed gBwCZ1Cnq Blog - D1 Jacket Uk Lang Helmut M Biker Cottin Black Horsens er et stort bjerg at bestige

Biker Jacket Lang Black Cottin Uk M Helmut

Kategori

Warm Trench Fodret Coat Outwear Military Hot Parka Fur Kvinders Winter Hooded qvwpESBI

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Hip 90s 80s Jacket Pullover Parka Hooded hop Snowboarder Red Vtg Frakke Ski Puffy SU6qwAgA

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Cottin Helmut Uk M Jacket Biker Lang Black
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Disney Pink Parks Jacket M Fuzzy Hooded Mouse Grey Black Størrelse Minnie RwSB1q5w

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

10uk Jacket L90 Epsom Kvinders Barbour Størrelse CBwPgBXq
Outwear Overcoat Parka Lapel Frakker Pink Grace Kvinder S638 Blend 5PRw1qFH
Lang Jacket Uk Helmut M Biker Black Cottin

Jacket Helmut M Black Cottin Biker Uk Lang zABqI