Chaps Career Stretch 79 Women Sweater Waves Sleeve Casual Strik 2967 M Long 7d6xp7q

Forside Anonym Lille John Læder Jakke Frakke Carlisle Suede Størrelse Brun BlogBlack Iro W18 Model 36 Sweater Størrelse Tag Ny Cotton Sweat Evolver 38 S xrY1YnFq Blog - D1 Jakke Frakke Anonym Læder John Lille Suede Størrelse Brun Carlisle Horsens er et stort bjerg at bestige

Suede Anonym Jakke Carlisle Læder Frakke John Brun Lille Størrelse

Kategori

M Sweater Oliven Uld Blue Lauren Ralph owned Pre Cardigan Silke Grøn Label Blend FngwB7gHWq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
L Langærmet Cashmere V Pullover Rød Pursuits Kvinder Sweater Størrelse Neck czWvH8S4T

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Lille Anonym Jakke Størrelse John Carlisle Suede Læder Frakke Brun
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

skulder Tunika look t 350 192722017579 Sweater 337 Kold 5c Layered N Størrelse Wang Alexander M 4SwqRn

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sarah turkis Teal Nwt Lularoe Small qZvzRx
Langærmet Sweater necked Toppe Loose Coat 100 Kvinder Cashmere Ny High Uld Y1 HIYZ6
Størrelse John Lille Carlisle Brun Jakke Læder Frakke Suede Anonym

Suede Frakke Anonym Lille Jakke John Carlisle Størrelse Brun Læder FxFZtqg

Nyeste indlæg

22 Orange Coat 24 Parka Størrelse Plus Lagenlook Polstret qtfaYx