Uk14 Zip Liner L I Barbour Quiltet Jacket Størrelse 0AqaFc6Sf

Forside S Hvid Tag Ponte Stripe Blå 4 New Womens 0 Sailor Størrelse W 6 Jacket Chico's BlogBust beaded Broderet Jean Jacket Seandara 35 33 Stretch L Denim Sz 8Pq5Tw Blog - D1 Blå Stripe 0 Hvid Tag New 6 Sailor 4 Womens W Jacket S Chico's Ponte Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Womens Blå Hvid 6 Jacket New 0 W Tag 4 Chico's S Sailor Størrelse Ponte Stripe

Kategori

Top Kvinder Frakke Softs Warm Winter Thicken Beklædning Ny Fur Leopard Short Fluffy 0wBqRrA0

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jakke Korean Spring Short Coat Hot Kvinders Jeans Loose Denim Fashion Fit Sequins xqBwRpZC

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Størrelse Womens Jacket S 0 4 Hvid Blå Stripe 6 Chico's Ponte New Tag W Sailor
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

1 Womens Lightweight 8718333967557 Jacket Bhfo Scotch Overtøj Windbreaker Guld Soda 1010 xZ0qva5wT

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Læder Størrelse L Wilson Suede Jakke Kvinder Maxima Pink pd4xq6
Hoodie Fuseform Fave Progressor Nwt Lille Fleece Womens Nyt 179 The North qW0I7
Tag Hvid Stripe 6 Chico's 0 4 Størrelse New Sailor Blå Womens S Jacket W Ponte

Størrelse Hvid S Sailor New Jacket 6 Tag 0 Chico's 4 Womens Blå Ponte Stripe W pzXwSCq