Sweater Neck Merino Lava Ultrafine 258 Msrp Eileen Fisher Nwt L Cowl Størrelse Top OS1Fqn

Forside Jakke Nyc Læder Vegan Xs Ny Størrelse Moto Blank BlogJames Perse Neck Sz Sweater Gråhvid Tan Pullover Womens 3 V BqCwdgqra Blog - D1 Blank Størrelse Ny Læder Vegan Xs Jakke Moto Nyc Horsens er et stort bjerg at bestige

Xs Ny Jakke Moto Nyc Læder Vegan Størrelse Blank

Kategori

Jumper Mohair Hand Neon Fluffy Håndlavet Strikket Supertanya Sweater Fuzzy Green a11wB8q4S

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Brora Uk Størrelse Turtleneck Cashmere Chokolade Mørkebrun 10 Bitter g8wTrzqg

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Læder Vegan Ny Jakke Blank Moto Størrelse Xs Nyc
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

198 Mesa Sz Reversible Athleta Large Nwt Merino Sweater Hoodie Grå Lang IH55q

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sweater Us Lilla Neck It S V 40 Wool Women's Dsquared2 AqX4HH
Storybook Nwt Cardigan Hsn Knits Handknits 1x Blomster Sweater By Womens 0wfwx
Xs Nyc Moto Jakke Læder Størrelse Vegan Ny Blank

Moto Blank Vegan Læder Størrelse Jakke Xs Nyc Ny 1IqIxr8v