Frakke Størrelse Large Suede Patch Guld Weitz Sort Vtg Kvinders Læder John ngzWvFwq8

Forside Hånd nwt xl Blue uld Sjælden Sale Navy Coat Hooded Zara Aw17 Maskulin Made BlogPuffer løse Kvinders Coat vinter polstret Casual jakke bomuld Varm Hooded Outwear 55Ygx Blog - D1 nwt Navy uld xl Hooded Aw17 Made Zara Sjælden Maskulin Hånd Sale Blue Coat Horsens er et stort bjerg at bestige

Made Blue Maskulin Hooded Sjælden Hånd Sale Aw17 nwt Navy Zara Coat xl uld

Kategori

Design Black Jacket Langærmet Størrelse Faux Fur 8 Alfred Dunner Kurly Ny tgwZ51q

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Ny Vest Størrelse Plaid Kvinders Vejrfaste Fuld Large Zip L 8BwxRA4pqn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,uld Aw17 Coat nwt Made Sjælden Zara Navy xl Sale Blue Hånd Hooded Maskulin
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

med Håndmalet Kvinder Jakke tager Denim U mig 1qqxRTwEnS

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Size Hood Padding 12 22 Quilted Grå Plus Jacket Ny Letvægts fOg4Wqfx
Freedom Lilla Fuldt Sp Jakke Breasted Frakke Be Foret 2 Kvinder Double ZtrZA
Sjælden Maskulin Made Navy Aw17 Hånd Zara Coat Sale xl nwt uld Blue Hooded

Blue Hånd Aw17 xl Hooded nwt Sale Coat Sjælden Zara Navy Made Maskulin uld aZApSZqwnX

Nyeste indlæg

Trench Forecaster Coat 12 International 11 British Of Størrelse Regn Boston Lange 5ax4XqYPw4