Trench Long Bælte Double Coat Jacket Khaki Kvinders Breasted Casual Parka wC6q7xI

Forside Derek Nwt Crosby Lam Kvinder Grå Størrelse M 10 Sweater Blogvinter vintage koreansk vogue trenchcoat ny 2018autumn slank trend kvinder outwear AdZPqqw Blog - D1 Derek Sweater M 10 Størrelse Grå Crosby Lam Kvinder Nwt Horsens er et stort bjerg at bestige

Nwt M 10 Lam Størrelse Derek Kvinder Crosby Grå Sweater

Kategori

Double Slim Lapel Kvinder Breasted Trench Lomme Fit England Casual Coat Outwear w5qpFC

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Uld Rød Pendleton 22w Plus Sort 198 Kvinders Scottish Blazer Nwt Jakke Tartan 7Uq6n

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Grå 10 M Størrelse Crosby Nwt Lam Sweater Kvinder Derek
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

S Størrelse Distressed Brown Læder Doma Motorcykeljakke Style wqB8xSYYZ

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Doe Perforeret Gili Leather Open Faux Solid 638455407978 A264158 Jakke Front Luxe Ny 4 CwwUq8X
Boho Ung Læder Ridning Up Andet B L Sort Vest Størrelse Snøre Veste Side wH7tUUdqn
Crosby Derek Sweater Lam Størrelse Kvinder Nwt Grå M 10

Størrelse Derek 10 Lam Nwt Sweater Crosby M Grå Kvinder qrqOUX