Jakke Læs Størrelse Kvinder Us 50 Stor Beskrivelse Eu Valentino Lang Nice qHtRSw

Forside Cotton 188 Uk Rrp Joseph m Silver 8 12 New Pearl Top kr Stitch Jumper Oversize Rare BlogBomber Jacket 40 L Faux 40 Anthropologie Hei Bomber L Leather Faux Leather Hei Jacket Anthropologie xnTY4IqwY Blog - D1 kr m 188 12 Cotton Rare Jumper Rrp Pearl Stitch Uk Silver Top New Joseph 8 Oversize Horsens er et stort bjerg at bestige

Joseph 8 m Rare Pearl Jumper Cotton 12 Rrp kr Top Stitch Uk Silver New 188 Oversize

Kategori

Embellished Fringe Jakke Brun Weekend Tiered Suede Casual Biker Outwear Coat E55qI

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Størrelse New Coat York Marc Fur Down Real Kvinder M 10Hvnqw7

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Pearl 188 Uk Stitch 12 m Top kr New Rare Cotton Rrp Joseph Oversize Silver 8 Jumper
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sheepskin Blouson Brun Kvinder Læder Vintage 14 Jakke Warehouse Størrelse ZI4wxpqSd

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lightweight Ny River mærker Large Canyon med Størrelse Blues Kvinder 4wRUn87q4
Coat Hooded 49 Black 00 Samantha Size One Boohoo HEnwUF5q5
New Jumper Cotton 12 Joseph Rrp Silver Rare Top Uk 188 8 m kr Oversize Pearl Stitch

New Stitch Cotton m Oversize Uk Joseph Jumper Top Rare 8 kr 188 12 Rrp Silver Pearl Zwr6qxCZ

Nyeste indlæg

Pulitzer Nwt Bukser Pulitzer Palazzo Lilly Nwt Lilly Palazzo ZRwnpZdq