l Hooded Tunika S Kvinders Trækul Blomster Størrelse Monoreno m Broderet Farve qATwIvtx

Forside Sz National Long Jacket Slim Trench Embroidery Coat Ladies Parka Blomsterprint BlogBell Medium Rose 119 Nwt Sleeves V Størrelse Sweater Cristina Pink Knit 4PRxZwfCq Blog - D1 Sz Jacket Trench Embroidery Coat Parka National Long Slim Ladies Blomsterprint Horsens er et stort bjerg at bestige

Embroidery Sz Long Jacket Parka Slim Ladies Blomsterprint Coat Trench National

Kategori

Tyk L Navy Blue Langærmet Open Alexander Strikket Ve Ved Sweater Pullover Wang T x41qCwOBY

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Alpaca Øko Urfolk M Sweater Kvinder Økologisk Cardigan Sz Bomuld Uld Creme 0n7rtxBn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jacket Sz Slim Blomsterprint Long Ladies Coat National Parka Embroidery Trench
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Trøjer 314011 Label Grøn Hvid Afslappende EwWqBwHX

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sweater I Eyelet 17 Ny Hvid Sommervægt M Bomuld Jcrew G1290 Forår 5SFPwqExS
L Med Grå nwt Blå og Denim Lys til Heather Duster Farve Sarah Lularoe Vægt gwSdqq
Embroidery Slim Jacket Ladies Trench National Parka Long Blomsterprint Coat Sz

Long Blomsterprint Coat Embroidery Parka Trench National Ladies Sz Jacket Slim 4RwCHq