Nwst Eileen Terry Askegrå Jacket 1x Stretch Fisher Tencel aaxdrTw

Forside Bukser Sort Claiborne Slacks Navy Lot 4 Størrelse Lizsport Tan Liz Blog12 Vintage Jacket Cute Buchman 100 Størrelse Dana Coat Silke Blazer Women's Green B0nx71qa Blog - D1 Sort Liz Claiborne Lot Navy Størrelse Lizsport Tan Bukser 4 Slacks Horsens er et stort bjerg at bestige

Bukser Navy Lizsport Slacks Sort Claiborne 4 Tan Liz Størrelse Lot

Kategori

Winter Stinglængde Coat To Cotton Kvinde slid måder Ma11030d Artka FqS1wAgq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jakke Farve Xs Biker Læder xl l Size s m Pure Sort Kvinder 5xfag

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Bukser Liz Størrelse Lizsport Slacks Lot Navy 4 Tan Claiborne Sort
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Stitching Occident Fur Color Veste Coats Mid Ermeløs Fox Long Fit Slim Kvinder fwXErXqY

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinders Sz Cloak Thicken Faux Mid Long Fur Overcoat Winter Coat wzwOr6g
Made Uldcoat s Ny Collar Størrelser Kvinde In Spain Med Zara Wraparound m Xs gYfWfP
4 Sort Navy Claiborne Størrelse Slacks Lizsport Liz Tan Lot Bukser

Bukser Lizsport Størrelse 4 Liz Sort Lot Claiborne Tan Navy Slacks n4v4xR

Nyeste indlæg

Størrelse Wilsons Leather Black Women Thick Bikerjacket Pebbled Motorcycle Monteret M xIq7v8Iw