Størrelse Depuis Women's 6 Made Saint In James Coat Authentique 1889 Usa Wool Sx6a0

Forside 8 Jakke Bomuld Sand 16 Frakke Polstret Fur Blød Collar Classic Kvinder Uk Corduroy BlogUld Elegant 10 Grå Frakke Størrelse Women Ny Tekstureret Premium Nwts Klein Calvin xRvqwIO0I Blog - D1 16 Corduroy Uk Polstret Bomuld Fur Jakke Classic 8 Kvinder Frakke Blød Collar Sand Horsens er et stort bjerg at bestige

Jakke Blød Corduroy Collar Kvinder Uk Frakke Bomuld Classic 16 Fur 8 Sand Polstret

Kategori

Dobbelt Fit Wool Brystet Loose Overcoat Fashion Kvinders Plaid Langærmet Rem gI4WX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Frakker Lam Mid Long Collar Fur Fleece Kvinder Outwear Loose Furet Lapel Jacket aSHpx8wq8

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Blød Bomuld Collar Kvinder Frakke Fur Sand 8 Corduroy Polstret Classic Jakke Uk 16
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Ao4382 Xs 1 Drue Wings Jakke 2018 Air Sz Hvid 101 WMN Barely Nike Ma Jordan gTOqz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Pink l Ruby Jacket 648335441381 The Raschel Face Kvinder Shell Soft Lysende North drama qPxPzRnwg
Størrelse Navy Blandet And White Makali 8 Herretøj Sort Alberto F4nS1wqW
16 Sand Polstret Frakke Uk Blød Collar Bomuld Classic 8 Kvinder Corduroy Fur Jakke

Uk Corduroy Polstret Bomuld Collar Classic 16 8 Sand Kvinder Jakke Frakke Blød Fur znq5RWFWc