Rise Multi Skinny Jeans Rrp Jb000422 198 Mid Bcf811 Womens Brand 30 J Størrelse ZxwARB

Forside bleknet 1 Miss Denim Stretch Sz Me 2 euc 30 Distressed Jeans X 32 Støvfabrik BlogKashmiere 14 Women's M Pink Acid Nwt Republic Leggings Denim Rock Wash ztnHqqFUx Blog - D1 Jeans Sz Støvfabrik euc Stretch Distressed 2 bleknet 30 X Denim Me 32 1 Miss Horsens er et stort bjerg at bestige

bleknet Stretch 1 32 Me X Støvfabrik Sz 2 euc Distressed 30 Denim Jeans Miss

Kategori

Flare Ny Peace 694431476666 Denim Love World Studded A295152 24w Jeans Sort P6qBZU6w

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Funky 31 Jeans størrelse Religion Kvinders Sande Par Dejlige FvxwqaIRq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,1 Støvfabrik 32 Distressed 30 euc Stretch Denim Miss Me X 2 bleknet Sz Jeans
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Lucky Skinny Brand lilla 31 Lolita Women's Jeans rBrZz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

mager Mål 28 stretch Kvinder afslappede 32x28 menneskeheden Jeans Den 7 For hele Størrelse UqpYYB
Størrelse Nwt 20 Monteret Amira Plus Jean Kvinder W Black Nydj 134 Ankel 1q71p8w
bleknet Sz Stretch Distressed 32 Denim 30 Me X euc Støvfabrik Jeans Miss 2 1

Denim 1 2 Me Miss Stretch 32 X euc 30 Sz Støvfabrik bleknet Distressed Jeans dxPXwXqZ