Chunky Strik M Open 66170 Størrelse Wool Rn People Free Pullover Green Sweater qExtSzw7z

Forside Linen 2 Wide Jeans 31 Leg High Cotton X Rise Tahari 5 Nicola Mørkeblå Størrelse Elie BlogVolcom Hvid Deep Kvinder Sort Keepin S Nvt 60 Neck Hyggelig V Sweater 2017 RzEwUqR Blog - D1 High Størrelse 31 Linen Wide Leg 2 Mørkeblå X Tahari Jeans Elie Rise Nicola 5 Cotton Horsens er et stort bjerg at bestige

Cotton Størrelse X Tahari Rise 31 Jeans Nicola 2 5 Leg Mørkeblå High Elie Linen Wide

Kategori

Adidas Sweaters Adidas Sweaters Xs 984015 984015 Redxmulticolor fqqpdwS

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Xs Cardigan Women's Størrelse Exclusively Color Misook Block Open Shell Black Front B0IHqRI

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,5 Tahari Elie Cotton Wide Rise 31 Nicola Jeans X Størrelse High Mørkeblå Leg 2 Linen
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

All Kort Saints Solid Sweater front vandfald 4922 Tan Åben Casual 8 Sz A 1B1rqa

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Quiltet Fringing Faux Læder Pad Tov Oversize Tassel Skulder Jumper Sort Grå qzwnUOXg
Breakaway Ob846214 Combo Brun People Brick Størrelse Xs Soft Sweater Womens Free OCAqw
Jeans 5 Tahari 2 Wide Størrelse 31 Linen Mørkeblå Nicola X Elie Rise High Cotton Leg

Leg Rise Wide Tahari Nicola 31 2 Elie 5 Jeans Cotton Mørkeblå X High Linen Størrelse wSxZxWYq6

Nyeste indlæg

P Ny 298 af Strik Jacket Fur Reese Shrug Xs Faux Masser Tracy Beskåret Bolero ZZ76wqB