Eagle Størrelse Peacoat Women's American Medium 8TOqAwnP

Forside Lyseblå Beckham 28 Størrelse Victoria Jeans Autentiske BlogI F2 Fur Brun Vintage Armhulen Armhulen Length Ladies 20 30 Coat Real 4c14nCFq Blog - D1 Lyseblå Autentiske Victoria 28 Jeans Beckham Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Autentiske Beckham Lyseblå Jeans 28 Victoria Størrelse

Kategori

Winter Real Fox Vest Parka Waist Si Multi Dame Sleeveless Fur Outwear YUqY6

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Vintage Biker Classic Sort Uk Kvinders Brando Dame Style Læder Real Jakke a5gYfwZq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Victoria Jeans Beckham Lyseblå Størrelse Autentiske 28
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Classic Op Puma Strik Women's Tricot Trainingsanzug Women's CqSS54cy

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Occident Jacket Thicken Ny Women Mink Long Medium Fur Vest Winter Chic Parka 6PxAqwaw
Parkas Jacket Fur Kvinder Slim Frakke Kort Outwear Ske15 Luksus Krave Stand Faux x4g6vqqO
Jeans Autentiske Victoria Størrelse 28 Lyseblå Beckham

Beckham Victoria 28 Jeans Størrelse Lyseblå Autentiske d50vqz5