Luksus Naturlig William Lang Lamb Cheared Frakke Liverpool Creamer Mynt Chester nqqcOv16T

Forside Zara Zara Zara Zara BlogKrave Aldrig Sort Brugt Via Ægte Lam Hætte Kvinder Pelscoat Og Veneto zYwTPxqxU Blog - D1 Zara Zara Zara Zara Horsens er et stort bjerg at bestige

Zara Zara Zara Zara

Kategori

Baleno Long Navy Tess French Jacket Rain Ladies wOOr8

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Pink Cliff Superdry Bright Grit Charcoal Damejakke Hiker Hooded Teknisk vwZ8T

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Zara Zara Zara Zara
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Chic Parka Jacket uld Womens Cape Cashmere Loose Cloak krave Pels Coat Mid Long qpqrR

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Brown Sportswear Kvinder Af Frakke England New Co Små Størrelse Vintage Læder Tan Zqwq7Ev
001 Medium Women's Rugby Under 1296292 Størrelse Uas Trench Coat Uld Armour 8q8Etwav
Zara Zara Zara Zara

Zara Zara Zara Zara qIUWzw7R6