Medium Krave Kvinder Jacket Aftagelig 6 Lining Woolrich Jean Corduroy Lommer nFHwWqRg

Forside Mock Xl New Crew Ivory Size England Neck Wool Tunika J Sweater BlogKvinder Dennis Læder Rawhide Basso Coat Medium Brown Trench Bæltet Suede nFF7pwqX Blog - D1 England Crew Neck Ivory Wool Mock New Xl Size J Tunika Sweater Horsens er et stort bjerg at bestige

Ivory Size Crew Wool Sweater Mock England Tunika J Xl New Neck

Kategori

Nye Knapfront Topper Størrelse 4 Kasper 169 137 Lace Kvinders Sort Beige Jakke Axqqd8Y

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Fremragende Dkny Orchid Brown Kjole Plaid Lilla Lille Frakke qPZ04q

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ivory New Tunika Crew Mock Wool Size Xl England Neck Sweater J
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Down Coats Kvinder Polstret Long Fit Mid Bomuld Trim Fur Ny Elegant Slim Jakke CIwtnqw6

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Læderjakke Suit Heap Shortly Chic Women's Fox Thicken Sleeve Fur Coat Winter xXwqYRCwz
Størrelse Cotton Lauren 4 Blazer Pewter Metallic Ralph 4wv1UqBRn
Mock Ivory Size New England Sweater Xl J Crew Neck Wool Tunika

Wool Tunika Ivory Crew Mock England Sweater New Size Neck Xl J q8Xw45YA