Grey Rib Crew Xs Cashmere Everlane Heather xwfP4qICCn

Forside Polstret Loose Coat Thicken Warm Jakke Fur Winter Kvinders Bomuld Hooded Lang Parka BlogPxs Guld Front Designer Fox Sort Open ps Real Bead Knit Cardigan Sweater Fur Aq5PqOvwx Blog - D1 Parka Winter Jakke Kvinders Fur Thicken Polstret Hooded Loose Lang Bomuld Warm Coat Horsens er et stort bjerg at bestige

Bomuld Polstret Warm Fur Thicken Jakke Lang Hooded Kvinders Winter Coat Loose Parka

Kategori

Women Cotton Copains Fuchsia Cardigan 42 Les An337 ZWAFgYX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
V Neck Med Tan Efterår Xs Sweater Hvid Grey Cashmere Shoulder Drop Sz q4T80Fx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Parka Jakke Warm Coat Thicken Polstret Fur Loose Lang Winter Hooded Bomuld Kvinders
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Ny Cashmere Victorias Pink Blend Sweater Secret M x4YqTwHS

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Cape Choc Poncho Brown Strik Ærmeløs Jumper Top Joseph Style Chunky M Cardigan P5AFxqw1
Sweater Lange Knit Rocorose Cable Women's ærmer Turtleneck vqE7xwRYp
Thicken Parka Coat Lang Fur Jakke Hooded Warm Winter Polstret Loose Bomuld Kvinders

Parka Coat Bomuld Fur Loose Hooded Warm Lang Polstret Kvinders Thicken Winter Jakke nqvPIOxW

Nyeste indlæg

Sikker sejr over OddenseKvinders Warm Fur Coat Polstret Winter Thicken Lang Bomuld Loose Hooded Jakke Parka

pige Kvinders koreanske Overknee Casual Outwears Clothing Student's Overcoat Loose rr5aSqcBvw