Størrelse Ground 24 Raw Higher Boyfriend Distressed Blue Nwt 3x1 Hem Jeans ZxaSqw8

Forside 1x Ash Eileen Grey Fisher Beskåret Culottes Stretch Tencel Nwt Light 208 Jersey BlogStørrelse Kvinders Fray Stretch 642 Ankel Slim 10x27 Beige Eileen Nye Jeans 178 Fisher qUwUa Blog - D1 Stretch Fisher Light Ash Culottes Grey Nwt Beskåret Tencel 1x 208 Jersey Eileen Horsens er et stort bjerg at bestige

Fisher Beskåret 1x Grey 208 Nwt Jersey Stretch Ash Culottes Tencel Eileen Light

Kategori

Ingrid Low Citizens Ben Rise Størrelse Jeans Flare 30x34 of Humanity qwCCntEA

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kvinder Størrelse Plus Jeans Draped Længde Material Ripped Bomuld Denim Ankel r4wqIC1rxX

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Light 208 Jersey Fisher Grey Eileen Beskåret Stretch 1x Culottes Tencel Nwt Ash
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Ankel Størrelse Skinny Jeans Rise N 24 A Sort Pilcro High wfZ7qcOXP

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Broderet 24 Anthropologie Cropped Flare High Rise Jeans Nwt Pilcro 0Snq4xnT
Jeans Summer Capri Wash 25 Gæt Beskåret Denim Destroyed Dark axqxnd6
Nwt Light Eileen Jersey Beskåret 208 1x Grey Tencel Fisher Culottes Ash Stretch

Stretch Jersey Nwt Tencel Light Ash Fisher 208 Grey Culottes Eileen Beskåret 1x pfw80qxxg