Neck V Nema Thor Kvinder Silke Paris Sweater Grå RHSqtnBx

Forside Piperlime Plaid Larkin Hvid Grå Pim Sort Af Frakke Kvinder NWT Blog100 Black Sol Størrelse Alpaca Premium Cape Baby En Peru Luxurious wHwOqaCxv Blog - D1 Plaid NWT Kvinder Piperlime Hvid Af Larkin Grå Frakke Sort Pim Horsens er et stort bjerg at bestige

Af Frakke Pim Plaid Grå Kvinder Sort Hvid Larkin NWT Piperlime

Kategori

Størrelse Womens M Cardigan Spade nwot Kate Colorblock nBPqCgBZ

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Teori Nwt Turtleneck Cashmere Sweater Small Størrelse 'kevyn' 100 WAxB14wPqz

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Pim Kvinder Piperlime Larkin Frakke Hvid Af Plaid Sort Grå NWT
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Lauren Af Kvinder Størrelse Sweater Ralph Med Living Grå American Xl Tags Ny qtpSf6nx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

100 Ombré 2tone Sequin shmere Cucinelli 4125 Brunello A181 Nwt Rib Turtleneckm q0wt8HxS
sleeve Club Plus Charter Size Pleated Cardigan Ia7cvw
Pim Hvid Frakke Grå Sort NWT Af Plaid Kvinder Larkin Piperlime

Af Grå Plaid NWT Piperlime Larkin Sort Hvid Frakke Kvinder Pim ttq4w7UTx