348 Tahari Vest Grøn Caroline S Nwt Elie Colorblock Melange b7 Suit U5zqyaFwx

Forside Plaid Vokset Militær Jacket Hood Roadtrip Black Coated 138 Madewell M Ingen BlogMedie Blandet Missoni 8051047736140 44 Frakke Sort Hvid Collarless 8 Autentisk Nwt Sz 1295 M XEYfO Blog - D1 138 Plaid Jacket Roadtrip Vokset Madewell M Ingen Militær Coated Hood Black Horsens er et stort bjerg at bestige

Black M Roadtrip Plaid 138 Jacket Hood Madewell Coated Vokset Militær Ingen

Kategori

Kjole I Us8 Grå Uk12 Eu40 Pyrit Lantana Muubaa Kortærmet 7437734175170 Suede OHwtqnT

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Hættejakke Kvinder Brun Suede Frakke Faux M Lauren Euc Ralph Medium 5x10H

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Roadtrip Jacket Ingen Militær Vokset Plaid M Black Hood Coated 138 Madewell
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jakke Turkis Folk Blomst 6 Chenille Gratis Ridcoat Sz Velvet Brocade xwRBq5nFS

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Thinsulate Collar Størrelse Large Wilsons Fur Kvinder Muffe Faux Black Jacket Leather z1qtPvY
Læder Birger Og Uld 38 Frakke Uk 10 Brun Eu Størrelse Marlene xfqAwnIAP
Ingen Vokset 138 Coated Jacket Roadtrip Black M Plaid Hood Militær Madewell

Ingen Coated M Militær Plaid Black Madewell 138 Roadtrip Vokset Hood Jacket zB5qnHOU